Magabiztosan szembenézni

a bizonytalan jövővel

Az érdi mikroiskolánk 2020 szeptemberében fogja megnyitni kapuit két, 6-12 éves, vegyes életkorú iskolás csoporttal.

A működésünk alapja az élményalapú oktatás, azonosulunk a gyerekek céljaival és igényeivel. Előtérbe helyezzük a kreativitást, az alkotást, a felfedezést és a csapatmunkát. Az alapkészségek elsajátítása mellett teret adunk az olyan kompetenciák fejlesztésének, mint a kritikai gondolkodás, problémamegoldó készség, kommunikáció és együttműködés, amelyek elengedhetetlenek a XXI. században való boldoguláshoz.

A rendszeres csoport- és projektmunkák keretében a gyerekeket segítjük abban, hogy gyakorolják az együttműködést. Fontos számunkra a konstruktív visszajelzés, hogy a gyerekeknek, tanároknak, szülőknek legyen lehetőségük a hibáikból (is) tanulni.

Vidám, családias hangulatú foglalkozásokkal teremtünk kiegyensúlyozott környezetet mindenkinek. A XXI. század egyik legfontosabb alappillére a technologia fejlődésének követése, kezelése és adoptálása, fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek értsék, mi történik körülöttük, hogy tudatosan legyenek jelen a technológia világában. Az idegen nyelv tanítása az elsődleges céljaink közé tartozik, szeretnénk a gyerekek számára biztosítani egy stabil, beszédalapú nyelvtudást, amellyel sokkal könnyebben tudnak majd boldogulni az életben. Meggyőződésünk, hogy a mozgásnak óriásai szerepe van abban, hogy az ember testileg és lelkileg is kiegyensúlyozott életet éljen, ezért sokat fogunk játszani és sportolni. Továbbá sokat fogunk beszélgetni a környezettudatosságról, fenntarthatóságról, klímavédelemről, mert hisszük, hogy a jövőnk kulcsa azt, ha minél fiatalabb korban megmutatjuk a gyerekeknek, mit tehetnek ők maguk a környezetükért.

If you have any questions, contact us here!

Ha kérdezni szeretnél tőlünk vagy személyesen szeretnél velünk találkozni, akkor írj nekünk!

Regisztráció / Jelentkezés

Ha érdekel a Budapest School és szívesen jelentkeznél hozzánk, kattints ide!

Our Team