Learn

with us!

Programozz velünk a téli szünetben!

Choose one of our programming workshops: Minecraft, website or app-development. We show kids and their parents how to use a different kind of programming languages.

Programming workshop for parents
Programming workshop for parents

Időpont: 2021. Január 20. szerda

17.30 - 19.30

ONLINE 🌐

Programozás? Hallottad már, de gőzöd sincs róla, hogy kell csinálni? A gyerekedet viszont csak ez érdekli? Van egy ötletünk. Vegyél részt a 2 órás szülőknek szóló programozó workshopunkon, ahol bevezetünk a programozás világába és a workshop végére elkészíted első, saját mobil appodat. 📲 A workshop után ezen a platformon képesek lesztek majd egy saját, “komolyabb” appot is leprogramozni. Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez. A foglalkozáson az Androidra és iPhone-ra is alkalmas Thunkable platformon fogunk dolgozni, a felület angol nyelvű, ezért jó, ha minimális angol tudással rendelkezel. Erre a foglalkozásra most elsősorban olyan szülőket várunk, akiknek a gyereke 13-14 éves.

➡️ Létszám: max 20 fő

➡️ Ár: 3500 Forint

Ez a workshop megtelt, de nagy szeretettel várunk a másik alkalmon, január 27-én: https://hp6.typeform.com/to/k1gZUa8E

Programozó workshop szülőknek
Programozó workshop szülőknek

Időpont: 2021. Január 27. szerda

17.30 - 19.30

ONLINE 🌐

Programozás? Hallottad már, de gőzöd sincs róla, hogy kell csinálni? A gyerekedet viszont csak ez érdekli? Van egy ötletünk. Vegyél részt a 2 órás szülőknek szóló programozó workshopunkon, ahol bevezetünk a programozás világába és a workshop végére elkészíted első, saját mobil appodat. 📲 A foglalkozáson az Androidra és iPhone-ra is alkalmas Thunkable platformon fogunk dolgozni, a felület angol nyelvű, ezért jó, ha minimális angol tudással rendelkezel. A Thunkable egy szuper gyorsan megtanulható mobil fejlesztő környezet. Blokkokban kell programozni, és ha nem érted ezt a mondatot, az sem baj, mert ez két perc után világos lesz. 😉

Erre a foglalkozásra most elsősorban olyan szülőket várunk, akiknek a gyereke 13-14 éves.

➡️ Létszám: max 20 fő

➡️ Ár: 3500 Forint

Jelentkezés: https://hp6.typeform.com/to/k1gZUa8E