We play together

We discover the nature

We are curious

Óvoda az 1. kerületben

3-6-year-old children are welcome to apply

Financial contribution: supporter


In September 2021, our newest kindergarten started in Újbuda, in the 11th district.

The kindergarten is in the district No. 1. nowadays.

One of the most important principles of Budapest School is that anything happening to the children must support their development the most at the given moment. Everything that happens in school must come back to this basic question over and over again: “Is it what we are doing now that helps children the most, or do we need to change it?” Budapest School is therefore a flexible and integrative community that always adapts to the children’s development.

"Kifejezett célunk volt keresésnél, hogy a csoport ne egy elidegenítő intézmény, hanem szerető, "óvó" közeg legyen, ahol egyenrangú a mentor, a gyerek és a szülő, és a gyerek személyiségét tiszteletben tartják. A 11. kerületi BPS csoportban valóban azt kaptuk, amire vágytunk: Jakab olyan szerető környezetben van, ahol biztonságban érzi magát, mi biztonságban tudjuk, ahol szeret lenni, és közben észrevétlen ragad rá rengeteg minden, amivel a mentoroknak köszönhetően nap mint nap megismerkednek. Folyamatos visszajelzést kapunk a történtekről (napi fényképes / írásos beszámoló, heti/kétheti fényképes blokkok), a mentorokkal napi szinten szinte online kapcsolatban lehetünk, ha szükséges. A mentorrendszernek köszönhetően egy mentor egyengeti még közelebbről Jakab fejlődését, a heti "mentoridők" kitüntetett pillanatok Jakab életében. Jakab a legjobb a helyen van: a helyén van, és mi nagyon hálásak vagyunk ezért."

"Minden elvárásunk teljesült, ami miatt a 11. kerületi BPS csoportot választottuk. Márk boldog, kicsit túl boldog is, mert haza sem akar jönni, amikor érte megyünk. A mentorok motiváltak, keményen dolgoznak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Külön tetszik, hogy minden nap elolvashatjuk fotóval illusztrálva, hogy mik történtek aznap. A mentor-rendszer is fantasztikus, mindent megtudhatunk Márkról, hiszen mentora nagyon jól megismeri őt, sokszor van egyéni, együtt töltött mentor-idő. A mentorok sokszínűsége rengeteget ad a gyerekeknek. Például Márkból egy kis pacsirta vált otthon, annyira megszerette az éneklést, az angol szavakkal való dobálózásról már nem is beszélve."

"A BPS nekünk a biztonságot és a kiegyensúlyozott légkört jelenti. Egy olyan hely, ahova nem csak a gyerek, hanem a szülő is szívesen megy. Kisfiunk gyorsan beszokott, sírás, szorongás nélkül tudunk elválni minden reggel. Ha gyermekünk bánatos, mindig van, aki megölelje, megvigasztalja. A konfliktusok mindig ki lesznek beszélve, a gyerekek gyorsan megtanulták egymás elfogadását, és hogy a problémákat mindig meg kell beszélni. A 11. kerületi csoport mentorai minden nap szakmailag felkészülten várják a gyerekeket. Jucus, Hajni és Dóri a biztonságot és a felhőtlen játékot adják nekik, úgy hogy közben észre sem veszik, hogy ezzel mennyit tanulnak."

Registration / Application

Apply

Our Team